Voorgerechten
- Gerookte zalm met rode ui, kappertjes en olijfolie
- Garnalen salade met appel en selderij
- Antipasti van diverse Spaanse gedroogde snijwaren
- Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise
- Tomaten salade met fêta kaas, olijfolie en peper en zout
- Zoetzure komkommer salade
- Ambachtelijke broden met kruidenboter en huisgemaakte tapenade
Hoofdgerechten
- Ambachtelijke kipsaté met atjar, kroepoek en gefruite uitjes
- Beenham met een saus van gember en tijm
- Kabeljauw filet met gegrilde courgette en blanke botersaus
- Warme groentes
- Gratin van mediterraanse aardappel
- Witte rijst met frisse knapperige bites
Desserts (voeg toe aan mandje en klik daarna hieronder om toe te voegen)
- Verpakt ijs, meerprijs: € 2,50 p.p.
- Chocolade brownie met 3,75 bosvruchten hangop, meerprijs: € 3,75 p.p.
- Bella Italia, overheerlijk Italiaans schepijs met vers fruit en slagroom, meerprijs: € 3,95 p.p.
- IJstaarten en bavarois buffet (zeer rijkelijk gevuld, vanaf 30 pers.), meerprijs: € 9,50 p.p.